מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט
פודינג וסוכר, במהירות
גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
מוזגים את התערובת לתבנית
המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן
קצר (סופרים
עד 3 ומוציאים).
מכניסים את הביסקוויט הרטוב
לתוך הקרם, עד
שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשיכים באותו אופן עד
שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד,לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית. מגררים שוקולד
בפומפייה מעל העוגה. חותכים
פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
תודה רבה,לקרין גורן
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה